De samenkomst in de zondagse eredienst staat in de Elimgemeente centraal. De prediking van het woord van God is het hart van de eredienst. Tijdens deze diensten wordt uit de Bijbel gelezen en uitleg gegeven. Daarnaast wordt er gebeden en worden er psalmen gezongen.

Wij nodigen u en jou van harte uit om deze diensten met ons mee te vieren!

Kindercrèche

U kunt gerust uw kinderen meenemen naar de Elimgemeente. Iedere dienst is er kinderoppas voor de kleinsten tot 4 jaar in de grote kerkzaal van Elim. Hier kunnen de kleintjes lekker spelen terwijl de ouders de dienst bezoeken. Er zijn bovendien voldoende speelgoed en knutselspullen.

Ouders zorgen zelf dat hun kind(eren) wat eten, drinken en eventueel een verschoning bij zich hebben. Vaak wordt er ook voor iets lekkers gezorgd. De vrijwilligsters die oppas hebben zijn om 9.30 uur aanwezig.

Kindervertelling

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen met hun ouders meeluisteren naar de dienst of halverwege de dienst meegaan naar de kindervertelling. Hier wordt een Bijbelverhaal op een beeldende manier uitgelegd aan de kinderen, daarna wordt er geknutseld of een bijpassende kleurplaat gekleurd en liedjes gezongen.

Tijdens de dienst geeft de dominee aan wanneer de kinderen naar de kindervertelling gaan, en neemt een van de vrijwilligsters de kinderen mee naar een kerkzaaltje dat hiervoor is ingericht. Voordat de laatste psalm wordt gezongen komen de kinderen weer terug in de kerk.

Voor vragen kunt u het contactformulier invullen.