Misschien heeft u wel eens een dienst bezocht in Elim, maar het kan ook zijn dat u meer wilt weten over het christelijk geloof of u bezoekt om andere redenen onze site. Wij heten u welkom en hopen dat wij u kunnen bieden wat u zoekt.

Elke zondag houden wij kerkdiensten om 10.00 en 17.00uur. Wat houdt een kerkdienst precies in? We komen samen om de Bijbel te lezen, naar uitleg te luisteren, te zingen en te bidden. Ook op christelijke feestdagen door de weeks zoals Kerst, Goede Vrijdag, en ook rondom de jaarwisseling zijn er kerkdiensten. Daarnaast houden we jaarlijks bid- en dankdag.

Naast de zondagse erediensten zijn er in onze gemeente verschillende activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Deze staan in het teken van bezinning, gezelligheid en elkaar ontmoeten. Zo is er iedere maand een Bijbelstudie, een inloopmiddag en nog vele andere activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. U kunt zo meer te weten komen over het christelijk geloof en met gemeenteleden in contact komen.

Als u vragen heeft, meer wilt weten over het christelijk geloof of onze kerkelijke gemeente, vul dan het contactformulier in op deze site. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben nieuw

DSC01611 400br